Sushi på Xeast i Nydalen

Xeast serverer sushi!

Nyt sushi med panoramautsikt over Akerselven og badeplassen i Nydalen. Vi utvikler stadig sushimenyen med unike smaker og kan endelig ønske velkommen til et deilig sushimåltid!

Vår Makifusion rett er en deilig sushinyhet som er crispy på utsiden og med laks, tunfisk eller scampi på toppen. Serveres med med tonkatsu saus (Japansk barbeque saus) og urter. Dette smelter i munnen!

Laksetårn

Tempura laksetårn er en diggbar nyhet på Xeast som allerede har blitt superpoppis! Det er friterte ruller som inneholder laks, avocado, kremost og sesamfrø. Serveres med en spicy teriyaki og chilli mayo. Denne retten passer også som forrett og er delevennlig. 

Tempura salat

Det er sommer og tid for en knasende god salat! På Xeast serveres den med tempura scampi, avocado, mango og teriyakisaus/chilli mayo. Toppes med en kledelig dusk japansk Nori sjørgress! Enjoy!