Uteservering i Nydalen

Uteservering med flott utstikt til Akerselven

Vår store uteservering med plass til over 100 sittende gjester åpnet i mars. Med strålende sol og over 20 grader i solen kan du nyte en lunsj, middag eller ta med noen venner på våre drinker.  Med panoramautsikt over Akerselven i hjerte av Nydalen ønsker vi velkommen til fine sommerdager- og kvelder. Når solen går ned slår vi enten på varmelampene eller det er mulig å bevege seg inn i lune og fine lokaler, der vi lover god stemning og takhøyde med funky musikk. 

Hos oss får du alt fra nyskapende og friske cocktails til smakfulle retter. Vår makifusion er en perfekt start på kveldens måltider. På lørdag er det mulig å kickstarte helgen med champagnelunsj på terrassen med gode venner. 

Ved ønsker og behov send oss gjerne en henvendelse til booking@xeast.no

Velkommen!